[HMK] Actualiteit & Discussie

Demokratiske Republik Hochmark

Moderator: Kaaiman

Gebruikersavatar
Kaaiman
Geoficticus
Berichten: 2064
Lid geworden op: wo 02 feb 2011, 15:37
Locatie: Hoogeveen
Contacteer:

[HMK] Actualiteit & Discussie

Bericht door Kaaiman » wo 07 jun 2017, 00:16

Een paar al wat oudere krantenberichten:
Tagepost, 3 april 2016 schreef:Atlantische Raad stemt voor toetreding Hochmark

TOLLOYSEN/NIKASTADT - Gisteren hebben de regeringsgedelegeerden van de Atlantische Raad (AR) vrijwel unaniem gestemd vóór toelating van de Republiek Hochmark tot dit Atlantische overlegorgaan. Naast Hochmark zijn nog 9 andere landen toegelaten, namelijk Aneva, Benjiland, Burghteland, Eduko, Finoccië, Fryseach, Nefen en Daar, Nieuwegouwen en Paganië. Alleen Forezen werd de toelating vooralsnog ontzegd.

Druse Ate Mennesker liet weten erg blij te zijn met de toelating. "De Atlantische Raad is opgericht om de Atlantische landen nader tot elkaar te brengen door internationaal overleg en onderlinge afstemming. Hiermee staan we als Atlantis, maar ook als Hochmark sterker in het internationaal politiek krachtenveld."

Naast de toelating van nieuwe lidstaten, besprak de AR ook de oprichting van een Atlantisch Gerechtshof, een Cultureel en Wetenschappelijk Bureau en een Orgaan voor Standaardisatie. Besloten werd dat de landen die zich voor de vestiging van deze instituten kandidaat hebben gesteld een aanbieding doen. Brilamontië, Frankenland en Sustulië hebben mede namens Hochmark laten weten sterk voorstander te zijn van de vestiging van één dezer instituten op Atlantidië ten behoeve van een eerlijke verdeling over de Atlantische continenten.

Frankenland heeft zich daarom kandidaat gesteld voor de vestiging van het Atlantisch Gerechtshof in Rabensburgh, gesteund door Brilamontië en Hochmark. Daarnaast heeft Brilamontië zich aangeboden voor de vestiging van het Orgaan voor Standaardisatie in Reĝaponto, mocht het Atlantisch Gerechtshof onverhoopt niet in Frankenland gevestigd worden. Op de volgende Vergadering van Regeringsgedelegeerden in 2017 zal de AR een definitieve keuze maken waar de Atlantische instituten gevestigd zullen worden.
Hochmarkske Tidinge, 8 juni 2016 schreef:Hochmark definitief toegetreden tot Atlantische Raad

NIKASTADT - Druse Ate Mennesker heeft gisteren tijdens een Extra Buitengewone Dingvergadering het Verdrag van Oca getekend. In dezelfde vergadering werd het verdrag vervolgens bij grote meerderheid door het Gezamenlijke Ding (Samting) geratificeerd. Minister van Buitenlandse Zaken Ube Hansken is vandaag afgereisd naar Oca om de getekende akte te overhandigen aan de Ardeimse Secretaris-Generaal Isabelle Müller. Hiermee is Hochmark definitief toegetreden tot de Atlantische Raad.
Atlantidië op Atlantis, Geopoeia en op de kaart.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten