Regels Atelier

Creatieve werkplaats voor geofictieve ideeën buiten het project Atlantis
Forumregels
Dit is een subforum voor het Gilde van Geofictici. Anderen kunnen meelezen, maar geen berichten plaatsen. Klik hier voor de regels van dit subforum.
Gesloten
Gebruikersavatar
Kaaiman
Geoficticus
Berichten: 2062
Lid geworden op: wo 02 feb 2011, 15:37
Locatie: Hoogeveen
Contacteer:

Regels Atelier

Bericht door Kaaiman » do 22 okt 2015, 10:23

Het Atelier is een extraatje voor degenen van wie reeds een land is toegelaten in het Project Atlantis. Zijn zij geslaagd voor de 'meesterproef' en daarmee lid geworden van het Gilde der Geofictici.

Wat wel
In het Atelier is ruimte voor geofictieve ideeën buiten het project Atlantis. Dit wil zeggen dat je hier losse geofictieve ideeën kunt plaatsen, zonder een compleet land uit te hoeven werken. Deze ideeën staan los van de 'werkelijkheid' van het project Atlantis; alternatieve tijden en universums zijn toegestaan.

Voor de duidelijkheid is het verplicht om een of meerdere tags te gebruiken in de topictitel:
  • [WRLD] Werelden en geografie
  • [CULT] Culturen en volken
  • [RELI] Religies, mythologieën en filosofieën
  • [TAAL] Kunsttalen en schriften
Deze lijst is geordend van generiek (boven) naar specifiek (onder). Probeer een zo specifiek mogelijke tag te gebruiken die de lading het beste dekt.

Wat niet
Het is niet de bedoeling om in het Atelier deelaspecten van geofictie uit te werken die binnen het project Atlantis horen. Daarvoor zijn andere subforums.

Ook is het niet de bedoeling om verbeterde versies van bestaande zaken te maken, het moet echt om nieuwe creaties gaan. Een 'verbeterde kaart van de Londense metro' of een 'regelmatige Nederlandse taal' horen in het Atelier bijvoorbeeld niet thuis.
Atlantidië op Atlantis, Geopoeia en op de kaart.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten